پروژه چرخه مهر

0
188

اولین قطعه از پازل بازیافت آشپزخانه است چرا که بیشترین زباله قابل بازیافت در این قسمت از خانه تولید می‌شود. همه می‌دانیم در طول روز بیشترین مواد مصرفی خانواده وارد آشپزخانه شده و در آن‌جا از بسته‌های پلاستیکی، کاغذی، شیشه ای و فلزی خود جدا شده و مورد مصرف قرار می‌گیرد. بسته‌های پنیر، تخم مرغ، شیر، مربا، روغن، شوینده‌ها، چاشنی‌های مختلف و …
شاید برای همین آشپزخانه را قلب خانه می نامیم.
با آموزش‌های درست و اصولی می‌توانیم هم در بازیافت و استفاده درست از زباله موفق عمل کنیم و هم حافظ محیط‌زیست خود باشیم.
زباله‌های خانگی دو نوع دارند:
۱- زباله خشک
۲- زباله تر
زباله خشک شامل:
بسته‌بندی‌های پلاستیکی:
آب معدنی، آبمیوه، شامپو، پنیر، تخم مرغ، نایلون، سلفون، درهای پلاستیکی، نی، ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی، سی دی و نوار کاست

بسته‌بندی فلزی:
قوطی کنسرو، قوطی رب، آب‌میوه، درهای فلزی

بسته‌بندی‌های کاغذی :
روزنامه ، مقوا، کاغذ باطله تا نخورده و پاره نشده

ممنوعات زباله خشک :
-باتری
-پوشک‌جات کثیف

فواید تفکیک :
تفکیک زباله‌ها باعث این اطمینان می‌شود که بازیافت مناسب، از دفن، امحا یا سوزاندن در محل دپوی زباله ها و در نتیجه از صدمات زیست‌محیطی آن جلوگیری می‌کند. از طرف دیگر زباله‌های خشک مانند پلاستیک، شیشه و کاغذ را می‌توان به محصولات جدید تبدیل کرد. این فرآیند موجب صرفه جویی در انرژی و منابع مورد نیاز برای ایجاد محصولات مواد اولیه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید